Neprehliadnite

V Hrubej Borši sa rodí atraktívny klubový dom

 

Najväčšou novinkou v Green resorte Hrubá Borša je bezpochýb výstavba nového clubhousu. Podľa tamojších golfových nadšencov by mala časť nového klubového domu slúžiť zákazníkom už od jarných mesiacov v tomto roku.

Významnou premenou prešla aj webová stránka Golfového klubu Borša (GKBO), ktorá je v novom šate prehľadnejšia a modernejšia. Turnajovú sezónu odštartovali v GKBO prvými turnajmi z celoročného seriálu Eclectic Borša HCP Day. Ďalšie íventy sa budú konať každý utorok a piatok.

„Pripravené máme aj niekoľko turnajov Texas scramble, ktoré sú medzi hráčmi veľmi obľúbené. Medzi novinky však patria dve série turnajov určené pre deti a mládež. Sunset Junior HCP Day sa bude hrávať v popoludňajších hodinách na deväť jamiek. Junior Borša HCP Day má v kalendári vvyhradené niekoľko nedeľňajších termínov,“ uviedol člen vedenia GKBO Matej Hlávka.

V Hrubej Borši už myslia aj na leto. Počas teplých mesiacov sa môžu najmenší golfisti tešiť na detské golfové tábory pod vedením skúseného mládežníckeho trénera Johna Carolla. Konrétne térmíny táborov si záujemcovia môžu nájsť na oficiálnom webovom portáli www.golfborsa.sk. Mimochodom, v GKBO plánujú rozšíriť svoje rady a preto hľadajú ambiciózneho maršála.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv