Neprehliadnite

V GC Carpatia sa tešia na novú sezónu

 

Golfový klub Carpatia v spolupráci s trénermi z Best Swing Golf Academy pripravujú detské krúžky. Minulý rok si v bratislavskej časti Záhorská Bystrica – Poľný Mlyn vyskúšali spomínanú kolaboráciu premiérovo a a tento rok budú v tomto trende pokračovať.

„Pokúsime sa vychovať nových mladých golfistov. Navyše by sme sa radi pripojili aj do Centra talentovanej mládeže, aktuálne sa dohadujeme na detailoch spolupráce s partnermi, povedal člen vedenia klubu s deväťjamkovým „metským“ ihriskom Peter Heneš.

Ihrisko neďaleko závodu Volkswagen je relatívne ľahko dostupné zo všetkých svetových strán. Všetko nasvedčuje tomu, že na novú sezónu sú tam pripravení. Pre rodiny klubových členov, ale aj golfových nováčikov, „náhodných okoloidúcich“ v GC Carpatia pripravili zaujímavé podujatia.

„Veríme, že golfu prinesú nie len nových mladých golfistov, ale aj ďalších sympatizantov z radu dospelých, ktorí tento šport potrebuje a pomôžu tak zviditeľniť tento šport ešte viac,“ dodal Heneš, ktorý má radosť z toho, že dokončený klubový dom s terasou a s výhľadom na cvičnú lúku, rovnako ako aj toalety a šatne budú slúžiť všetkým návštevníkom od začiatku sezóny.

Bufet, klimazizácia, drobné golfové potreby budú samozrejmosťou už aj na tomto slovenskom golfovom ihrisku. „Minulý rok sa podarilo navyše zarovnať prvú polovicu cvičnej lúky a hráči tak môžu odpalovať cvičné strely z pekného rovného živého trávnika. Okrem toho sa na ňom podarilo osadiť nové rozvody na zavlažovanie, čím chcú v Carpatii zlepšiť kvalitu každodenných tréningov.

Pre existujúcich klubových členov sa podarilo zabezpečiť nových partnerov, vďaka ktorým získajú okrem iného zľavy napríklad v peknom hoteli v centre Prahy, v špecializovanom gastrobiznise a česko-slovenskom vernostnom programe Sphere.

Pre klubových nečlenov sú pripravené zvýhodnené pondelky, keď každý návštevník získa 25% zľavu na vstupné. Riadni členovia dostali zľavu pre členov v prípade skorej úhrade ročných členstiev. Ihrisko bude naďalej otvorené od skorých ranných hodín až do západu slnka, aj touto cestou chcú v GC Carpatia vyhovieť každému jednému golfistovi, či už pred prácou alebo po nej.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv