Neprehliadnite

US Open: Els a Furyk dostali výnimky na druhý major sezóny

 

Už to vyzeralo, že po dlhých rokoch budú dvaja bývalí šampióni US Open sledovať jeden z najväčších turnajov len v televízii. Nakoniec však Juhoafričana Ernieho Elsa aj Američana Jima Furyka uvidíme v akcii na druhom major turnaj sezóny.

US Open sa tento rok bude konať na ihrisku Shinnecock Hills a Els s Furykom tam nebudú chýbať. Slávna dvojica totiž dostala od USGA špeciálnu výnimku, takže ich určite uvidíme 14. júna na ihrisku v New Yorku.

Na Elsa čaká už v poradí 26. ročník US Open v rade, pričom z tohto slávneho majoru má „Big Easy“ dva tituly. Najskôr v roku 1994 oslavoval na ihrisku Oakmont Country Clubu a o tri roky neskôr sa tešil na náročnom zelenom koberci v Congressional.

Kapitán tímu USA pre Ryder Cup 2018 vyhral US Open v roku 2003. Furyk štartoval na tomto major turnaji už 24-krát, pričom absolvoval 23 íventov v rade. „Som vďačný USGA za udelenie výnimky a možnosti štartu na tomto turnaji. Zároveň cítím záväzok, musím sa zlepšiť, aby som tam nerobil hanbu,“ dodal Furyk.

Els a Furyk sú prvými hráčmi od US Open 2010, ktorí dostali špeciálne pozvánky. Na Pebble Beach 2010 mali to šťastie Juhoafričan Retief Goosen, Američan Tom Watson a Vijay Singh z Fidži.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv