Neprehliadnite

US Masters: Favorizovaný Woods sníva opäť o zelenom saku

 


Bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka Tiger Woods sa kvôli svojmu návratu po štyroch operáciách chrbta považuje za chodiaci zázrak. Štyridsaťdvaročný Američan sa pripravuje na slávny turnaj US Masters, ktorý je na programe na budúco týždeň, a odvážne pomýšľa na víťazstvo.

Woods, šampión štrnástich turnajov kategórie major, bude štartovať v Augusta National po prvý raz od roku 2015. V ďalších rokoch sa už na US Masters kvôli zdravotným problémom nedostal, aj kvôli tomu, že sa počas troch rokov podrobil štyrom operáciám problémového chrbta.

Posledný zákrok – fúziu chrbtice – absolvoval Woods vlani v apríli a bál sa, že už nikdy nebude hrať golf. Avšak nielenže sa zotavil a vrátil na US PGA Tour, ale predvádza najlepšie výkony za posledné roky.

„Začína to všetko do seba zapadať. Dostal som druhú šancu v živote, som chodiaci zázrak,“ tvrdí Woods, ktorý na minulých troch turnajoch obsadil dvanáste, druhé a piate miesto. Vďaka tomu sa slávny Američan zaradil do širšieho okruhu hlavných favoritov pre US Masters.

„Idem tam s cieľom zvíťaziť. Lepším sa každým dňom,“ poznamenal na svojom oficiálnom webovom portáli Woods, ktorý si v minulosti už štyrikrát obliekol zelené sako. Naposledy sa tak stalo vroku 2005.

Zámorský borec sa už nevie dočkať turnaja v Georgii, ktorý začne vo štvrtok 5. apríla. „Je to najlepšie zorganizovaný turnaj na svete. Ihrisko, fanúšikovia, celá ta atmosféra. Pre golfistu je to nebo a ráj,“ dodal Woods.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv