Neprehliadnite

Spilková absolvuje premiéru na tohtoročnom majore US Open!

 

Česká golfistka Klára Spilková si po prvý raz v kariére zahrá major turnaj US Open. Na ívente dotovanom čiastkou päť miliónov dolárov sa kvalifikovala vďaka vlaňajšiemu umiestneniu do piateho miesta v rebríčku Ladies European Tour, v ktorom skončila štvrtá.

„A je to oficiálne. Po prvý raz na US Open,“ radovala sa dvadsaťtriročná Spilková na sociálnych sieťach z oficiálnej pozvánky na 73. ročník druhého majoru sezóny, ktorý sa bude hrať v termíne od 31. mája do 3. júna v americkom Shoal Creek v štáte Alabama.

Vlani Spilková štartovala na troch majoroch. Pozvánku dostala na KPMG Women’s PGA Championship a na British Open aj Evian Championship vo Francúzsku sa dostala vďaka premiérovej výhre na turnaji okruhu LET v marockom Rabate.

V tomto ročníku má zatiaľ istú účasť len na US Open. Na úvodnom majore sezóny ANA Inspiration, ktorý začne v Kalifornii už 29. marca, sa však neobjaví. Do ďalších troch ako v minulom roku má šancu sa ešte dostať vďaka pozvánkam či z kvalifikácií.

Rok 2018 odštartovala Spilková v Austrálii, kde vo februári obsadila na prvom turnaji 42. miesto a na druhom podujatí dvanáste. Potom však neuspela v kvalifikácii na Australian Open. Do súťažného kolotoča by sa mala opäť zapojiť od 6. apríla na akcii Ladies Open vo Francúzsku, ktorá patrí do nižšej série LET Access. Potom bude od 19. apríla obhajovať titul v Maroku na LET.

-jj-

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv