Neprehliadnite

SKI & GOLF Slovakia napíše deviatu kapitolu

 

V golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici a na lyžiarskych svahoch na Štrbskom Plese sa cez víkend 7.-8. apríla uskutoční v poradí 9. ročník súťaže SKI & GOLF Slovakia 2018.

Piati najlepší pretekári budú reprezentovať našu krajinu na svetovom šampionáte SKI & GOLF, ktorý bude v máji hostiť rakúsky Zell am See – Kaprun.

Prvú aprílovú sobotu budú na programe vo Vysokých Tatrách dve športové disciplíny. Ráno preteky v lyžovaní, na obed odštartuje potom 1. kolo golfového turnaja. O deň neskôr už sa dohrá len druhé kolo golfovej časti.

Súťaž bude prebiehať podľa pravidiel R&A St. Andrews a miestnych pravidiel golfového rezortu Black Stork, A PGA Golf Course, vo Veľkej Lomnici. Lyžiari by mali zlyžovať svah – k dispozícii sú dva pokusy.

Prihlásiť sa môžu hráči s HCP minimálne 36. Štartovné vo výške 169 eur € (pre členov LGK – 100 eur) zahŕňa 2 hry golfu – 18 jamiek, jednodňový skipas, lyžiarske štartovné číslo, nealko nápoje a občerstvenie počas pretekov v lyžovaní aj golfe, vecné ceny.

Mimochodom, pod Lomnickým štítom na ihrisku Taylor sa začali hrať zimné jamky už posledný marcový piatok (pozn. členovia LGK zadarmo, 9 jamiek za 15 eur, 18 jamiek za 25 eur, juniori do 21 rokov 50 % zľava, hostia ubytovaní v hoteli International 30 % zľava).

Trénovať na driving range je možné v rovnakom čase bezplatne. Letné gríny budú otvorené podľa poveternostných podmienok, nakoľko je pôda po marcovom ochladení premrznutá. Od 13. apríla budú v LGK k dispozícii všetky tréningové plochy.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv