Neprehliadnite

Po redukcii majú v Báči 90 bunkrov!

 

Po úspešnej vlaňašej sezóne pristúpili v Golf Clube Welten k pomerne výrazným úpravám ihriska, opätovne smerujúcim k ďalšiemu zvýšeniu hracieho komfortu.

Každého golfistu určite poteší rekonštrukcia bunkrov na ihrisku vrátane výmeny piesku v celom rozsahu. Vedenie v Báči definitívne uzavrelo aj otázku počtu bunkrov, pričom po poslednej redukcii sa ustálil ich počet na 90. „V novej sezóne je našim cieľom nielen udržanie kvality ihriska, ale aj výrazne zlepšenie a napredovanie v kvalite bunkrov zaznamenáme určite výrazné zlepšenie.

Pokračujeme v orientácii na trvalé zvyšovanie atraktívnosti trvalého a ročného členstva cestou benefitov a významných výhod pre našich členov. Projekt WELTEN kariet pre našich trvalých a ročných členov bude pokračovať, čím im ponúkame hru so zľavou na 13 ihriskách na Slovensku aj v zahraničí,“ povedal Ivan Šebök, prezident GC WELTEN.

Samostatnou kapitolou v klube vzdialenom 23 km od Bratislavy je pilotný projekt výsadby rýchlorastúcich stromov zvaných Paulownia. V rezorte je vysadených prvých cca 500 ks, ktoré by mali v budúcnosti tvoriť prirodzenú hranicu ihriska a „driving range“ zasa privíta návštevníkov novými podložkami a loptičkami. Ceny za všetky formy členstva a hracie poplatky zostávajú aj pre rok 2018 nezmenené.

„Prioritou je pre nás rozvoj klubového života, budovanie priateľskej atmosféry a vzťahov, rôznorodosť klubových podujatí. Pripravujeme opäť mnoho príjemných akcií vo forme domácich túr, zábavných ale aj HCP turnajov,“ uzavrel šéf klubu v Báči.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv