Neprehliadnite

Nový kouč a paragolfer v Agame

 

Na novú sezónu pripravili v Golfovom klube Agama pre svojich členov aj čerstvých záujemcov niekoľko noviniek. Golfové ihrisko v Koši neďaleko Prievidze nespĺňa normu PGA ihriska, preto ho chcú lepšie sprístupniť aj širokej verejnosti.

„Hráč s HCP 36 a menej si môže zobrať so sebou nováčika, za ktorého bude v plnej miere zodpovedný. Cez týždeň budeme hrávať HCP turnaje len na 9 jamiek, pričom HCP sa bude dať upravovať až do HCP 4,5,“ povedala preziedntka GK Agama Petra Dzúriková.

V Agame majú aj nového PRO trénera Martina Suchánka, ktorý už v zime začal trénovať tamojších juniorov, ale aj dospelých počas Happy hour.

„Čo je však úplna pecka, a na čo sme nesmierne pyšní, je fakt, že na ihrisku Agama si budú môcť zahrať aj telesne znevýhodnení golfisti. Ako jediné ihrisko na Slovensku totiž budeme mať k dispozícii paragolfer,“ dodala Dzúriková, ktorá súčasne pozýva návštevníkov klubu aj do baru na fantastický rum z Panamy.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv