Neprehliadnite

Nič nové! Absolútnou víťazkou českej ankety “Golfista roka” opäť Spilková

 

Najúspešnejšia česká profesionálka Klára Spilková sa stala absolútnou víťazkou ankety Golfista roku. Štvrtý ročník slávnostného vyhlasovania spestril svojim vystúpením aj mnohonásobný Zlatý slavík, Karel Gott.

Štvrtý ročník ankety, štvrtý triumf sympatickej Kláry. Víťazka vlaňajšieho íventu LET v Maroku, kde zaznamenala historický titul v roku 2011 aj Slovenka Zuzana Kamasová, tak jasne ukázala, kto je ikonou českého golfu. V hlasovaní hráčov, trénerov, zástupcov ihrísk a športových novinárov zvíťazila Spilková aj ako najlepšia česká profesionálka.

Najlepším profesionálom sa u našich západných susedov stal Stanislav Matuš, ktorý si vlani zaistil ako druhý Čech v histórii plnú kartu na Challenge Tour. Najlepšími amatérmi sa rovnako ako vlani stali Šimon Zach a Sára Kousková.


Medzi ocenenými nechýbal ani všestranný a univerzálny športovec Roman Šebrle. Olympijský šampión v desaťboji získal cenu za mimoriadny prínos golfu a jeho popularizáciu aj propagáciu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv