Neprehliadnite

Hnidková a Zrníková šíria dobré meno skalického klubu

 

Slovenská reprezentantka a členka Golf Clubu Skalica Rebecca Hnidková, ktorá hrá v americkej NCAA, bola nominovaná do Watch List of Summit League. V podstate ide o ocenenie pre hráčku s najväčším výkonnostným vzostupom.

Počas úspešnej letnej sezóny odohrala päť európskych International Open žien, na ktorých sa trikrát umiestnila v Top10. Okrem toho sa jej v tejto sezóne v americkej NCAA podarilo ukončiť až dva trojkolové WAGR – turnaje pod párom ihriska.

Týmto výkonnostným nárastom sa nielen stala lídrom svojho tímu, ale so skóre 212 vytvorila aj nový historický rekord svojej university.

„Veľmi som rada, že som dostala toto ocenenie. Nielen preto, že sa mi konečne darí pretavovať tvrdý tréning aj do výsledkov, ale hlavne preto, že tento výkonnostný nárast prichádza v tom najlepšom čase.

Mám na mysli pred letnou európskou sezónou s dvoma šampionátmi – majstrovstvami Európy a sveta, na ktoré sa už nesmierne teším,” uviedla Hnidková, ktorá je aktuálne druhou hráčkou slovenského ženského rebríčka.

Nedávno sa v USA presadila aj ďalšia členka skalického klubu Sára Zrníková. Vďaka výsledkom 77, 70 a 72 úderov obsadila na turnaji Texas State Invitational konečné 7. miesto a dosiahla zatiaľ najlepšiu bilanciu v zámorí.

Zrníková, ktorá začala študovať len tento rok na americkej univerzite, aktuálne figuruje vo svetovom amatérskom rebríčku na 867. mieste. Vlani bola o sto miest nižie.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv