Neprehliadnite

Footgolfová túra odštartovala v Malackách

 

Za krásneho počasia a na dobre pripravenom ihrisku Eurovalley Golf v Malackách sa štvrtú marcovú sobotu uskutočnilo úvodné kolo Slovenskej tour vo footgolfe 2018. Na prvej „runde“ sa predstavilo celkovo 79 hráčov z piatich krajín, čo je najväčšia účasť na turnaji u nás.

Footgolf sa každým rokom stáva čoraz populárnejším aj na Slovensku. Tento rok je už na Slovenskej footgolfovej asociácii (SFGA) zaregistrovaných 96 členov a 11 klubov. „Teší nás, že každým rokom pribúda počet hráčov a že sa zvyšuje konkurencia na turnajoch. Postupne sa dostávame do povedomia ľúdí a médii,“ povedal Tomáš Bartko, footgolfista zo Senca.

V tomto ročníku organizuje SFGA dve hlavné súťaže – Slovenská footgolfová tour 2018 pozostáva z ôsmich kôl a Slovenský pohár má na programe šesť častí. Celkoví víťazi oboch týchto súťaží majú zabezpečenú učasť a svetovom šampionáte v Maroku.

Druhý májový víkend sa v Bernolákove uskutoční turnaj Svetojej tour FIFG 500 organizovaný SFGA. V atraktívnom prostredí barokového kaštieľa Theresia Chateau sa predstaví celkovo 110 hráčov zo 17 krajín.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv