Neprehliadnite

Florida´s Natural Charity Classic: Češka Vlčková prešla katom na Symetra Tour

 

Česká profesionálna golfistka Karolína Vlčková prešla katom na druhej najvyššej americkej sérii Symetra Tour a na turnaji Florida´s Natural Charity Classic obsadila solídne delené 37. miesto.

Pri svojom prvom tohtoročnom štarte na Symetra Tour predviedla Vlčková dobré dve kolá z troch. Po nevydarenom štarte, keď v piatok zahrala 76 úderov, stabilizovala svoju hru a zlepšila patovanie.

Druhé dejstvo bolo síce tiež nad par za 73, ale finálové kolo už stlačila pod par. Dve birdie a jediné bogey posunuli Vlčkovú do štvrtej desiatky. Prvý výsledok v nováčikovskej sezóne tak rozhodne nie je na zahodenie.

V silnej konkurencii získala česká golfistka na Florida´s Natural Charity Classic za svoj výkon 927 amerických dolárov. Z titulu sa radovala domáca hráčka Lauren Kimová. “Bola to fuška, ale prvý turnaj jmám za sebou, a hoci to nebolo úplne podľa mojich predstáv, tak nakoniec úspešne,” napísala Vlčková na sociálnej sieti.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv