Neprehliadnite

Členovia ŽRGK odštartovali sezónu v Piešťanoch

 

Golfisti a golfistky Žilinsko-rajeckého golfového klubu už majú prvý funny turnaj sezony 2018 za sebou. Odštartovali v Piešťanoch turnajom hraným systémom Texas Scramble.

V konkurencii 20 hráčov a skôr v jesennom ako jarnom počasí sa z prvenstva tešili Ján Gallo a Martin Uhrák (64,0). Druhé miesto s tnajtesnejším náskokom obsadili Štefan Kuchár a Emília Kucharová (66,4), bronzová priečka patrí Jiřímu Frolkovi a Filipovi Torousovi (66,5).

Napriek miestmami veľmi silnému vetru zaznamenalo víťazné duo celkovo šesť berdíkov, čo je iba o dva menej ako ostatných deväť súťažiacich dvojíc. Jednou z noviniek v ŽRGK je aj podpis zmluvy s generálnym partnerom golfovej túry.

Minimálne pri troch turnajoch ŽRGK Golf Tour powered by Zdroje Zeme sa bude súbežne konať aj detský turnaj. Deti budú mať trénera a aupair službu, aby rodičia mohli hrať a deti si budú zvyšovať zručnosť v golfe na prvej deviatke alebo na akadémii. Skvelé pre rodičov aj deti!

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv