Neprehliadnite

Michael Jordan plánuje dizajnovať golfové ihrisko

 

Legendárny basketbalista Michael Jordan patrí k najväčším golfovým nadšencom. Nie je žiadnym tajomstvom, že „Air“ len krátko potom, ako ukončil kariéru na palubovke, tak prepadol zelenému športu. Nielen, že hrá golf na slušnej úrovni, ale najnovšie chce byť aj tvrcom ihriska.

Svoju golfovú posadnutosť plánuje 54-ročný športovec rozmnožiť o dizajnovanie osemnásťjamkového golfového ihriska. „Prišla ponuka, aby som sa zapojil do vytvorenia niečoho tak úžasného, ako je golfové ihrisko. Na to som nemohol odpovedať nie,“ prezradil Jordan zámorským médiám.

Šesťnásobného šampióna NBA vybrali na základe rozhodnutia majstra designerského oboru Bobbyho Weeda, ktorý od neho očakáva pomoc s projektom Grove XXIII. Ihrisko sa bude realizovať v roku 2019 vo floridskom Hobe Sound.

Golfový areál sa bude rozprestierať na 226 akroch medzi citrusovými sadmi. Par bude mať 72 a dĺžka odpalísk sa bude v rôznych variantách pohybovať medzi 5,445 až 7,470 yardmi. Bude potrebných mnoho terénnych úprav a v pláne je výstavba až 11 vodných plôch a viac než 90 bunkerov.

Jordan sa veľmi intenzívne do celého projektu zapojil a jazdí pravidelne na inšpekcie. „Michael na mňa pôsobí veľmi profesionálne. Jazdí na pravidelné týždenné návštevy. Často sa zapojá do rozhodovania. Má skvelý cit pre detail a skvele pracuje s prírodou,“ pochválil bývalého basketbalistu Bobby Weed.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv