Neprehliadnite

McIlroy potvrdil účasť na júnovom turnaji Travelers Championship

 

Organizátori turnaja Travelers Championship s radosťou oznámili, že účastnikom aktuáneho ročníka bude aj štvornásobný major šampión Rory McIlroy, ktorý má na konte aj 13 titulov na US PGA Tour. Dejiskom spomínaného íventu bude 18. až 24. júna ihrisko TPC River Highlands v Cromwelli, štáte Connecticut.

Severný Ír absolvoval premiéru na podujatí Travelers Championship vlani, keď skončil na delenom 17. mieste. „Už po skončení minuloročného turnaja som uviedol, že sa tam určite vrátim. Som nadšený, že môj turnajový program mi to v roku 2018 umožňuje. Na turnaji Travelers Championship milujem všetko: golfové ihrisko, pozitívny vplyv, ktorý to má na tamojšiu komunitu aj podpora od fanúšikov,“ vysvetlíl McIlroy.

McIlroy je jedným z najväčších ťahákov v súčasnom profesionálnom golfe. Po pozoruhodnej amatérskej kariére konvertoval v roku 2007 medzi profesionálov, pričom odvtedy vyhral po celej planéte celkovo 22 turnajov. Jeho doterajšími športovými vrchlmi sú triumfy na major turnajoch – US Open 2011, British Open 2014 a PGA Championships 2012 a 2014.

Aktuálne desiaty hráč svetového rebríčka sa už v apríli pokúsi skomletizovať kariérny Grand Slam na US Masters v Augusta National. Dvadsaťosemročný McIlroy, ktorý vydržal na poste svetovej jednotky celkovo 95 týždňov, sa stal Hráčom roka na US PGA Tour 2012 a 2014, pričom v sezóne 2016 vyhral FedEx Cup titul.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv