Neprehliadnite

Jubilejný 150. ročník British Open sa uskutoční v posvätnom St. Andrews

 

 

Na slávne škótske ihrisko St. Andrews Old Course sa v roku 2021 vráti major The Open Championship. Boj o Klaretový džbán sa naposledy konal v golfovej Mekke pred tromi rokmi.

Jediný major, ktorý sa koná mimo územia USA sa bude vracať na starobylé škótske ihrisko Old Course v St. Andrews. Vedenie R&A o tom rozhodlo v tajnom hlasovaní.

Ihrisko vybudované v 16. storočí hostilo slávny turnaj už celkovo 29-krát a patrí tak k najvyužívanejším golfovým rezortom pre major turnaje. Posledný British Open sa tam konal v roku 2015 a po dramatickom play-off sa tešil Američan Zach Johnson.

„Fakt, že sa The Open vráti do St. Andrews, je skvelá správa. Toto ihrisko patrí k histórii nášho športu, pretože takú čarovnú atmosféru nikde inde nenájdete,“ reagoval na informáciu o The Open obhajca titulu Jordan Spieth.

Tento rok sa bude British Open hrať na Carnoustie Golf Links. V roku 2019 v Severnom Írsku na Royal Portrush a 2020 sa o usporiadanie prestížnej akcie postará ihrisko v anglickom Kente – Royal St. George´s Golf Club.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv