Neprehliadnite

Je to oficiálne! Sexi Lexi bude hrať naďalej s loptičkami Bridgestone

 

Hviezdna americká golfistka Lexi Thompsonová podpísala viacročný kontrakt a bude oficiálne hrať s loptičkami Bridgestone. Nie je to však až taká zmena, pretože zámorská hráčka používala prevažne biele projektily rovnakej značky aj doteraz.

Podľa čerstvej zmluvy sa sexi Lexi zaviazala, že bude podporovať a využívať hlavne nový model loptičiek Tour B X. „Používam loptičky Bridgestone už niekoľko rokov. Nová verzia Tour B X je však úžasne dobrá. Dáva mi obrovskú dĺžku z odpaliska bez toho, že by to akokoľvek obmedzovalo moju hru okolo grínu,“ uviedla aktuálna svetová dvojka.

Thompsonová doteraz preferovala loptičky Bridgestone B330-S, ktoré využívala posledné dve sezóny. To však ešte nemala štatút oficiálnej partnerky spoločnosti Bridgestone, „Loptičky Bridgestonbe mi pomohli k mnohým úspechom po celom svete a to ešte predtým, ako sme sa stali oficiálnymi partnermi,“ dodala Lexi.

Dvadsaťdvaročná športová celebrita má na konte osem titulov na LPGA Tour vrátane jedného majoru. Mimochodom, okrem Thomsonovej má zmluvu s Bridgestone od roku 2017 napríklad aj Tiger Woods. Do golfovej rodiny patria aj Brandt Snedeker, Matt Kuchar, Fred Couples, či Bryson DeChambeau, ale aj dámy – Karrie Webbová a Cheyenne Woodsová.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv