Neprehliadnite

Chubb Classic: John Daly sa blysol esom medzi veteránmi

 

Enfant-terrible zámorského golfu John Daly ešte stále dokazuje, že na zelenom koberci to vie. Nedávno na turnaji Chubb Classic, ktorý patrí do kalendára PGA Tour Champions, sa mu počas finálového kola podarilo zahrať parádny hole-in-one. Aj vďaka tomuto esu sa nakoniec prebojoval do Top 10, keď skončil na delenom ôsmom mieste.

Vo svojich 51 rokoch si  Daly užíva pozíciu „mladíka“ na zámorskej veteránskej sérii. Občas si ešte odskočí na US PGA Tour, pričom naposledy neprešiel katom na CareerBuilder Challenge. Niekedy zamieri aj do Európy, napokon bol hviezdou aj posledných dvoch ročníkov D+D REAL Czech Masters.

Daly sa pomaly, ale isto na okruhu PGA Tour Champions udomácňuje. Na floridskom ívente Chubb Classic zapisoval v troch kolách výkony 68, 68 a 67. S celkovým skóre -13 skončil šesť úderov za víťazom, ktorým sa stal Joe Durant. V samotnom závere to však bolo dramatické.

Zatiaľ čo úvodnú deviatku finálového dejstva zvládol Daly bez chyby s tromi berdíkmi, na druhej si pripísal len tri pary. K ním pridal jedno birdie, tri bogey a hneď dva ígle, pričom ten druhý bol zároveň esom na trojparovej jamke číslo šestnásť. Niet pochýb o tom, že to bola skutočne vydarená rana.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv