Neprehliadnite

Bývalá hviezda amerického futbalu Tony Romo bude štartovať na ívente US PGA Tour

 

Golfoví priaznivci sa môžu tešiť na ďalšiu športovú celebritu, ktorá si vyskúša profesionálny turnaj naostro. Bývalý hráč amerického futbalu a quarterback tímu Dallas Cowboys Tony Romo sa v marci predstaví na turnaji Corales Puntacana Resort & Club Championship. Nebude hrať však Pro-Am, ale klasický súťažný ívent.

Faktom je, že to nebude práve  najsledovanejší turnaj na okruhu. Akcia, ktorá bola v posledných dvoch rokoch súčasťou nižšej Web.com Tour prežije na PGA Tour tento rok premiéru. Navyše, bude sa konať v rovnakom týždni ako prestížna jamkovka WGC a tak sa organizátori snažia trochu zviditeľniť.

Organizátori totiž udelili sponzorskú pozvánku Romovi, ktorý zaručene pritiahne na turnaj v Dominikánskej republike pozornosti médií a potrebnú publicitu. „Ako profesionálneho športovca vás to láka, pretože vás nikdy neopustí to vzrušenie zo súťaženia. Okrem mojej rodiny a futbalu, je golf mojou najväčšou vášňou. Tým, že si zahrám na US PGA Tour, sa mi splní sen,“ uviedol Romo.

Romo má plusový hendikep 0,3, čím spĺňa podmienku PGA Tour pre pozvaných amatérov, ktorí musia mat minimálne nulový hendikep USGA. Okrem toho musela jeho štart odobriť US PGA Tour, čo sa samozrejme stalo. Vlani zažiaril na nižšej Web.com Tour hviezdny basketbalista z NBA Stephen Curry, ktorý síce na Ellie Mae Classic neprešiel katom, ale dvomi kolami za 74 úderov si hanbu rozhodne neurobil.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv