Neprehliadnite

Bill Haas havaroval vo Ferrari, šofér pri autonehode zahynul

 

Americký golfista Bill Haas sa odhlásil z turnaja Genesis Open potom, ako sa v utorok stal v Los Angeles účastníkom tragickej autonehody. Šesťnásobný víťaz na okruhu US PGA Tour vyviazol našťastie len s menším zranením, ale šofér Ferrari, v ktorom sa viezol, bol na mieste mŕtvy.


K tragickej udalosti došlo vo večerných hodinách v oblasti Pacific Palisades. Celkový víťaz Fedex Cupu 2011 bol spolujazdcom v luxusnom voze Ferrari, ktoré sa zrazilo s protiidúcim BMW. Šoférom Ferrari bol 71-ročný Mark Gibello, ktorý bol Haasovým rodinným priateľom.

Ďalšou spolujazdkyňou vo Ferrari bola 50-ročná žena, ktorá je vo vážnom stave v nemocnici, rovnako ako šofér BMW. Tridsaťpäťročný Haas bol po ošetrení propustený bez vážnych zdravotných následkov, len si sťažoval na bolesť nohy.

„Bill mal nesmierne šťastie, bolí ho síce noha, ale nemá žiadne zlomeniny ani nič vážnejšie,“ prezradil zámorským médiám Haasovv otec Jay, ktorý hrá turnaj PGA Tour Champions. Mimochodom, BMW šoféroval herec Luke Wilson, brat známejšieho herca Owena Wilsona, ktorý sa ale našťastie obišiel bez zranenia.


Haas, ktorý je aktuálne 67. hráčom svetového rebríčka, tak turnaj v Riviera Country Clube vynechá. Prednosť dostala domáca liečba v mestečku Greenville, v štáte Južná Karolína. “Bill z toho vyviazol bez vážnejších zdravotných problémov a prepustili ho už aj z nemocnice. Pochopiteľne je z celej udalosti otrasený, ale v prvom rade chce vzdať úprimnú sústrasť s rodinou zosnulého priateľa?” uviedol manažér Allen Hobbs.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv