Neprehliadnite

Australian Open – kvalifikácia: Hlavný turnaj bude bez Spilkovej

 

 

Česká golfistka Klára Spilková neuspela v kvalifikácii na Australian Open. V konkurencii 104 hráčok, ktoré v jedinom kole bojovali o tri miestenky do hlavnej súťaže, zahrala tri rany nad par a obsadila 36. miesto.

Na ihrisku Kooyonga Golf Clubu v Adelaide sa napokon z postupu na prestížny turnaj tešili so zhodným skóre -3 údery pod par domáca golfistka Liv Chengová, Francúzka Justine Dreherová a Islanďanka Valdis Jonsdottirová.

Spilková pricestovala na kvalifikáciu povzbudená dobrým finálovým kolom na turnaji Ladies European Tour (LET) v Canberre, kde nakoniec skončila dvanásta. V kvalifikácii Australian Open začala z jamky číslo desať a na jedenástke zahrala birdie.

Do konca prvej deviatky ale pridala tri bogey a jej nádeje na postup poklesli po double bogey na trojparovej jamke číslo tri, jej dvanástej v kole. „Chýbala mi ľahkosť, nakoniec som na sebe až príliš tlačila. Pár úderov sa nevydarilo, väčšinou leteli doprava. Ihrisko bol dosť úzke a tvrdé, čo si vyžadovalo presnosť, najmä pri hracom systéme na jedno kolo,“ uviedla Spilková.

Ďalšie dva turnaje LET v Austrálii už Spilková hrať nebude a vráti sa domom. V polovici marca sa vydá na sústredenie do Thajska s trénerom Lukášom Martincom. Jej ďalším turnajom bude od 6. apríla Ladies Open vo Francúzsku z kalendára nižšej série LET Access. Potom príde na rad 19. apríla obhajoba titulu na okruhu LET v marockom Rabate.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv