Neprehliadnite

Woods je realistom, znížil svoje nároky a myslí na US Masters

 

Hviezdny golfista Tiger Woods v tom má jasno. Pred štartom na svojom úvodonom turnaji sezóny na Farmers Insurance Open uviedol, že po štvrtej operácii chrbta a dlhšej pauze znížil svoje športové očakávania, avšak súčasne sa chce ideálne pripraviť na slávny US Masters.

“Moje očakávania sa trochu znížili, pretože som tento rok ešte nehral,” priznal Woods v Torrey Pines po stredajšom Pro-Ame. Skúsený americký golfista dobre vie, že momentálne nemôže byť nastavený ako v minulosti, keď išiel do každého turnaja s tým, že ho bezpodmienečne vyhrá.

Hlavným cieľom 42-ročného Woodsovým je po prvý raz od roku 2013, keď zo šestnástich štartov vyťažil päť titulov, odohrať plnú sezónu na US PGA Tour. Pokiaľ sa k tomu pridajú nejaké úspechy, bude to jedine dobre.

“Chcem len začať hrať na okruhu, dostať sa do rytmu a pravidelne hrávať. To som už dlouho nezažil, takže vlastne ani neviem, čo mám od seba očakávať,” poznamenal Tiger, ktorý je pri svojom súťažnom návrate opatrný vo výrokoch.

Všeobecne sa však očakáva, že v momente, keď Woods opäť ochutná atmosféru súťažného golfu, bude chcieť opäť vyhrávať. Minimálne v Augusta National na aprílovom US Masters. “Na ten turnaj sa sústredím. Od roku 1996 je to stále rovnaká cesta, snaha byť pripravený na Augustu. Nie je jediný dôvod to meniť,” usmial sa Woods.

-jj-

 

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv