Neprehliadnite

Woods bude hrať turnaj už na budúci týždeň v Torrey Pines!

 

Hviezdny a ostro sledovaný golfista Tiger Woods ešte stále neoznámil svoj kompletný kalendár na novú sezónu. Americký hráč však potvrdil, že v sezóne 2018 stihne ešte pred avizovaným turnajom Genesis Open odohrať aj ívent Farmers Insurance Open.

Svoj rok začne Woods ako obvykle v Torrey Pines, kde už osemkrát vyhral vrátane US Open v roku 2008. Tento štart však súčasne vylučuje jeho návrat do Dubaja, pretože oba turnaje v tejto sezóne majú zapísaný v kalendári termín od 25.-28. januára.

Aj vlani začal Woods v Torrey Pines, kde neprešiel katom. Potom letel do Dubaja, kde po prvom kole odstúpil s odvolaním na kŕče a bolesť v chrbte. Potom sa podrobil po štvrtýkrát chirurgickému zákroku. K súťažnému golfu absolvoval vydarený návrat až v závere minulého kalendárneho roku na „svojom“ turnaji Hero World Challenge.

Všeobecne sa očakáva, že na Farmers Insurance Open zvedie Tigere súboj s Dustinom Johnsonom, Jonom Rahmom, Rickie Fowlerom, Hidekim Macujamom, Justinom Rosom a Jasonom Dayom. Bude to tak zároveň jeho prvá účasť na regulárnom turnaji US PGA Tour s plným štartovým polom od jeho návratu. Následne 15. februára je potom na programe Genesis Open na Riviere, z ktorého profituje Tiger Woods Foundation. Zároveň je to turnaj, na ktorom jej patrón nikdy nezvíťazil od svojej prvej účasti v roku 2006.

„Som nadšený z toho, že sa tam vrátim. Nehral som turnaj na Riviere skutočne dlho. Splní sa mi sen hrať na historickom mieste pre golf, kde som hrával ako junior, amatér a teraz aj ako hostiteľ turnaja,“ uviedol Woods, ktorý od augusta 2015 odohral len štyri súťažné turnaje.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv