Neprehliadnite

V kalendári Challenge Tour pre rok 2018 figuruje aj Kunětická Hora a Zbraslav

 

Celkovo 23 krajín sa v roku 2018 podelí o 29 turnajov Challenge Tour. Ďalších päť íventov sa bude do rebríčka série započítavať z European Tour vrátane dvoch majorov – US Open a The Open. V Českej republike sa túra zastaví dvakrát, v Kunětické Hoře a v Zbraslave.

Siedmy ročník D+D REAL Czech Challenge na Kunetickej Hoře sa bude hrať tradične na konci mája (24.- 27.), Prague Golf Challenge na Zbraslavi sa potom po druhý raz uskutoční od 5. do 8. júla. Oba turnaje organizuje spoločnosť Relmost.

Prvným turnajom sezóny na Challenge Tour bude ako už tradične akciae v Keni, ktorá premiérovo ponúkne najvyššie prize money v celom ročníku. Koncom marca sa totiž bude hrať v africkom Nairobi o 500.000 eur.

Ešte je zatiaľ otázne, kde prebehne začiatkom novembra veľké finále okruhu, ktoré v posledných troch sezónach hostil Omán. Do rebríčka Order of Merit Challenge Tour budú započítané tiež tri turnaje European Tour – talianske Rocco Forte Open, Belgian Knockout a rakúske Shot Clock Masters.

Po prvý raz budú môcť hráči získať body tiež na dvoch majoroch – US Open a The Open. Pokiaľ sa na tieto dva turnaje veľkej štvorky hráči Challenge Tour kvalifikujú a prejdú katom, získajú do rebríčka 10 percent z vyhraných prize money.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv