Neprehliadnite

Thomas siahol dočasne po dlhoročnom „Leftyho“ ex-kedíkovi

 

Ani to netrvalo dlho a Justin Thomas vyriešil veľmi elegantne svoju situáciu s kedíkom. Na druhý havajský turnaj US PGA Tour v úvode si prizval Jima „Bonesa“ Mackaya, ktorý dlhé roky úspešne nosil palice Philovi Mickelsonovi. V súčasnosti už však pracuje pre televíznu stanicu Golf Channel.

Thomas musel na Havajských ostrovoch operatívne vyriešiť zdravotné problémy svojho  dlhodobého kedíka Jimmyho Johnsona. Ten si v októbri poranil na CIMB Classic pravú nohu, a hoci si myslel, že už je všetko v poriadku, ihrisko Plantation ho v minulom týždni presvedčilo o opaku.

Johnson na ňom zvládol obísť dve kolá, než sa s Thomasom dohodol, že si radšej ešte dá pauzu a všetko vylieči. To by malo trvať tak zhruba ďalší mesiac. „Toto nie je práve najlepšie miesto na chodenie, keď ste mali nejaký čas ortézu. Myslel si ale, že to zvládne a v úvodných dvoch dňoch to celkom išlo, aj keď zjavne chodil trochu pomalšie,“ okomentoval nepríjemnú situáciu Thomas.

Pre zostávajúce dva dni na Turnaji šampiónov už si ale radšej vzal k vaku svojho otca Mika, ktorý mi v minulosti palice tiež nosil a naposledy spolu boli na golfovom ihrisku v roku 2016 počas podujatia QBE Shootout.

Thomas chce mat radšej Johnsona po svojom boku v plnej sile. „Povedal som mu, nech si radšej vezme toľko času, koľko bude potrebovať, a zaistí, že bude v pohode peo turnaje v Los Angeles, jamkovku, US Masters alebo čokoľvek iné. Chcem, aby bol znovu stopercentný.“

Do tej doby si Thomas nájde náhradného kedíka. Pre Sony Open v tomto týždni, kde bude tiež obhajovať titul, sa potom dohodol so spomínaným Mackayom, ktorý vlani skončil po 25 rokoch služieb u „Leftyho“ Mickelsona. Od tej doby pracuje ako odborník a expert pre zámorský Golf Channel.

„Nemôžem sa dočkať, bude to zábavné. Samozrejme, že by som si prial, aby tu so mnou bol Jimmy a aby bol zdravý, ale Bones je veľmi dobrá alternatíva,“ nezastiera Thomas. Mackay mu navyše prezradil, že naposledy „kedíkoval“ na ihrisku Waialae v roku 1992, teda rok pred Thomasovým narodením. „Povedal som mu, že ihrisko sa od tej doby trochu zmenilo, ale že je ľahké na naučenie,“ dodal s úsmevom 24-ročný Američan.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv