Neprehliadnite

Padá stále nižšie! McDowell už opustil druhú stovku

 

Odvrátenú stranu golfu prežíva už dlhšie obdobie Graeme McDowell. Minulý týždeň ostrieľaný Severný Ír neprešiel katom na turnaji Abu Dhabi HSBC Championship a nasledoval ďalší pád v oficiálnom svetovom rebríčku profesionálnych golfistov.

Ešte pred siedmimi rokmi rokmi patril medzi najlepších a najsledovanejších hráčov sveta, ale včera nie je dnes. Víťaz US Open 2010 a ďalších 13 profesionálnych turnajov nemôže zastavit svoj pád.

Svoj posledný titul na US PGA Tour získal pred dvoma sezónami na turnaji OHL Classic at Mayakoba, kde v playoff zdolal Američana Jasona Bohna a Škóta Russella Knoxa. To bol však posledný svetlý moment na dlhšiu dobu.

V aktualizovanom rebríčku vypadol po prvý raz od roku 2004 z najlepšej svetovej dvojstovky. Trojnásobný rydercupový víťaz prežíva športovú a výkonnostnú krízu.


„G-Maca mám rád. Je to skvelý chlapík a výborný hráč. Bavili sme sa spolu pred sviatkami a on je zo svojej situácie nešťastný. Tvrdo pracuje, trénuje, ale nedarí sa mu. Veľmi ma to mrzí, som presvedčený, že má na to, aby vyhrával,“ uviedol Angličan David Howell.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv