Neprehliadnite

McIlroy má nepravidelný tep srdca, Severný Ír však zostáva pokojný

 

 

Elitný golfista Rory McIlroy sa údajne už definitívne vyliečil z rok starého zranenia rebra, s ktorého následkami sa potýkal celú minulú sezónu, a nemôže sa dočkať, až vstúpi do tej aktuálnej. Momentálne sa však musí vyrovnať s následkami vírusu, ktorý ho napadol pred 18 mesiacmi v Číne.

Pro birtské media Severný Ír uviedol, že rieši nepravidelný tep svojho srdca. “Mám plochú vlnu T. Budem preto musieť chodiť každých šesť mesiacov na kardiogram a raz ročne na vyšetrenie magnetickou rezonanciou,” prekvapil McIlroy.

“Pred 18 mesiacmi som v Číne nachytal veľmi nepríjemnú vírusovú infekciu. Lekári mi povedali, že je to dôvod, prečo mám zúženú ľavú srdcovú komoru a malú jazvu. Momentálne musím zostať fit, čo som mal aj tak v pláne,” dodal 28-ročný šampión štyroch major turnajov.

“Je známe, že mám ľahko nepravidelný tep, plochú respektíve obrátenú vlnu T. Nie je to skutočne nič závažné, niečo, čoho by som sa mal obávať. V médiách to ale malo veľký ohlas, ktorý som si príliš neželal. Som v kondícii, zdravý a nemôžem sa dočkať štartu v novej sezóne 2018 na budúci týždeň v Abú Zabí,” oznámil McIlroy.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv