Neprehliadnite

Koepkove zápästie si napokon vyžiada dvojmesačnú pauzu

 

Mala to byť vynútená herná pauza na pár dní, ale Brooksovi Koepkovi lekári oznámili, že bude maródovať niekoľko mesiacov. Americký golfista predviedol veľmi nevydarený vstup do roku 2018, keď skončil na poslednom mieste na Turnaji šampiónov. Sám Koepka nevedel, čo sa s ním deje.

Už pred vianočnými sviatkami si Koepka sťažoval na problémy so zápästím, ale nevedel, čo s ním vlastne má. Nepríjemná bolesť ho limitovala pri tréningu aj na turnajoch. „Nemohol som skoro držať palicu. Bolo to strašné,“ spomína šampion US Open.

Až druhé dôkladne vyšetrenie a magnetická rezonancia odhalili jeho problémy. Koepka má natrhnutú šľachu v ľavom zápästí a verdikt doktorov je jasný. Dvojnásobný víťaz na US PGA Tour a bývalý hráč Top 10 nebude hrať minimálne osem týždňov.

„Musím sa priznať, že som nesmierne frustrovaný, ale verím lekárom a ich odbornému názoru. Azda sa rýchlo dám do kopy a stihnem štart na US Masters,“ zakončil optimisticky Koepka, ktorý myslí na aprílový major turnaj US Masters.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv