Neprehliadnite

Hráčske portfólio firmy Nike naďalej expanduje

 

S novým rokom prichádzajú očakávané podpisy lukratívnych kontraktov a na tomto poli začína aktívne úradovať americká spoločnosť Nike. Svetoznáma športová firma už síce ukončila výrobu golfových palíc, avšak naďalej nechce prepustiť miesto konkurencii na trhu s oblečením a topánkami.

Vo svojom hráčskom portfóliu už majú Američania známe mená, ako Tiger Woods, Jason Day, Rory McIlroy či Paul Casey, ale je potrebné pracovať aj na mladších a perspektívnejších golfistoch.  A práve z tejto skupiny hráčov sa podarilo Nike uloviť pravdepodobné mená budúcnosti. Vďaka novým lukratívnym zmluvám budú obliekať logo s „fajfkou“ Cameron Champ a Jimmy Stranger. Podľa mnohých odborníkov v oboch prípadoch ide o budúcnosť amerického golfu.

Medzi stálice svetovej elity patria ďalšie novo získané mená. Švéd Alex Norén, Angličan Chris Wood či Američan Patrick Reed. Práve hnací motor amerického tímu na Ryder Cupe 2016 Reed mal s Nike zmluvu už v minulosti, lenže ho pretiahol konkurenčný Callaway.  Od tohto roku sa Reed vracia do dobre známeho prostredia.

Nike ku  všetkým svojim prírastkom pridalo aj Leeho Westwooda, ktorý bude obutý od tejto spoločnosti. Ďalší golfista Julian Suri predĺžil svoj existujúci kontrakt s očakávaným výnosom 6 miliónov dolárov za 6 rokov.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv