Neprehliadnite

Faldov nový turnaj podporujú aj golfové elity

 

Sir Nick Faldo oznámil, že jeho známa Faldo Series určená mladým hráčom a hráčkam do 21 rokov po celom svete, sa rozširuje o turnaj Masters Champions Invitational. Konať sa bude od 12. do 14. marca vo floridskom Montverde.

Podporu turnaju, ktorý rozširuje už tak bohatú rodinu podujatí Faldo Series, už oficiálne vyjadrili elitní svetoví golfisti a golfistky ako Jordan Spieth, Rory Mcllroy, Annika Sörenstamová, Adam Scott, Henrik Stenson, Jerry Pate a John Daly.

Turnaj má rovnako ako celá Faldo Series mentorovať a inšpirovať novú generáciu golfových hráčov. S priamou podporou major šampiónov to podľa Falda pôjde ešte ľahšie. “Som neskutočne nadšený z toho, že môžem hostiť Major Champions Invitational. A tiež z hráčov, ktorí sa už zaviazali turnaj podporovať,” uviedla anglická legenda.

“Táto akcia umožní veľkým šampiónom vrátiť niečo späť hre, ktorá im toľko dala. Dúfame, že sa v budúcnosti stane jednou z najelitnejších golfových juniorských udalostí na svete,” verí Faldo, ktorý je šesťnásobným major šampiónom.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv