Neprehliadnite

Westwood sa dohodol s manželkou na mimosúdnom vyrovnaní

 

Elitný golfista Lee Westwood sa na poslednú chvíľu vyhol súdnemu konaniu so svojou manželkou o majetok v hodnote 50 miliónov libier (56 114 833 eur). Obe strany totiž tesne pred plánovaným súdnym termínom pristúpili na mimosúdne vyrovnanie.

Štyridsaťštyriročná anglická hviezda tak konečne urovná svoj dlho sa vlečúci spor so svojou teraz už bývalou manželkou Laurae, ktorú si Lee vzal v roku 1999 a má s ňou dve deti. Podľa nej ju Westwood v minulosti podvádzal, čo golfista dôrazne poprel.

Rozvodové papiere bývalý pár podpísal na Floride, kde spoločne žil do roku 2015, než sa Westwoodovci rozišli. Súd v Palm Beach zrušil ich zväzok 30. októbra. Podľa dokumentov zverejnených bulvárnymi médiami, je manželstvo bývalého páru teraz oficiálne ukončené.

Následne mal byť na programe aj súdny boj o Westwoodov majetok, ku ktorému golfista prišiel predovšetkým vďaka triumfom na 42 turnajoch za 24 rokov profesionálnej kariéry, ale tiež napríklad za dve druhá miesta na US Masters a jedno na The Open. Mimosúdnym vyrovnaním v nezverejnenej výške sa ale golfista súdu o majetok vyhol.

Čoskoro po rozchode si Westwood našiel novú partnerku Helen Storeyovú, bývalú modelku a fitness trénerku. Okrem toho, že mu už robila aj kedíka, ich spolu bolo možné vidieť v kráľovskej lóži na tenisovom Wimbledone a tiež ho vlani doprevádzala na Czech Masters.

-jj-

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv