Neprehliadnite

Víťaz na US PGA Tour neodovzdal vzorku, dostal stop na rok

 

Golf sa pripojil medzi športy, ktoré bojujú proti dopingu a s tým sú spojené mnohé opatrenia. Napríklad aj to, že sa hráči musia na vyzvanie podrobiť krvnému testu na zakázané látky. Razantný postup proti dopingu má ďalšiu obeť.

Kariéra Marka Hensbyho nie je nijako oslnivá. Málokto však vie, že tento golfista má titul z US PGA Tour. Pravda je to už pomerne staré prvenstvo, keď v roku 2004 vyhral John Deer Classic. Od tej doby triumfoval na European Tour o rok neskôr a potom išla jeho kariéra z kopca.

Hensby, ktorý hral v minulej sezóne na Web.com Tour, dostal stopku, pretože odmietol po výzve dať antidopingovým komisárom vzorku na testovanie. „US PGA Tour oznamuje, že hráč Mark Hensby bol suspendovaný na rok, pretože nedodal po výzve svoju vzorku. Vrátiť sa bude môcť 26. októbra 2018,“ uvádza sa vo vyhlásení vedenia súťaže.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv