Neprehliadnite

Trpký rok pre Jasona Daya zavŕšila rodinná tragédia, manželka Ellie potratila

 

Začiatkom novembra tohto roku oznámil austrálsky golfista Jason Day, že spoločne s manželkou Ellie čakajú narodenie tretieho dieťaťa. Tento týždeň však Ellie na sociálnej sieti zverejnila smutnú správu, pretože potratila.

Manželka bývalej svetovej jednotky priznala vo veľmi emotívnom odkaze na Instagrame, že na 23. decembra na Deň vďakyvzdania, zistila, že srdiečko očakávaného dieťaťa slávneho páru nebije. Day pritom kvôli pôrodu zrušil aj svoju účasť na turnaji Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch.

Day, ktorý má s Ellie už syna Dasha a dcéru Lucy, chcel byť v dôležitých okamžikoch doma so svojou ženou, aby jej bol na blízku. „Dva a pol týždňa bojovalo moje srdce a mozog s tým, čo sa stalo s mojim telom,“ uviedla Ellie, ktorá sa rozhodla s celou záležitosťou vyjsť von aj z toho dôvodu, aby pomohla ostatným ľuďom, ktorí si prešli rovnako ťažkými životnými situáciami.

A napríklad sa dodnes boja o nich hovoriť, pretože sa o tom v dnešnej spoločnosti jednoducho nehovorí. „Dúfam, že viete, že nie ste sami a verím, že Boh je tu pre vás vo chvíľach, keď sa cítite na dne zo svojej straty,“ dodala manželka aktuálne 12. hráča sveta.

Každá sezóna býva iná, ale Day má za sebou náročný rok. Najskôr jeho matke diagnostikovali rakovinu pľúc, nad ktorou zvíťazila. Potom prišlo trápenie na golfových ihriskách, kde protinožec neudržal post svetového lídra a v závere sezóny sa napokon rozišiel so svojim druhým otcom a kedíkom v jednej osobe Colinom Swattonom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv