Neprehliadnite

Sergio García sa stal Hráčom roka na European Tour

 

Tak trochu sa to dalo očakávať. Španielsky golfista Sergio García totiž bude spomínať na rok 2017 len v dobrom. Nielenže mal až do posledného turnaja na European Tour reálno šancu ovládnuť Race to Dubai, ale predovšetkým vyhral svoj premiérový major titul na US Masters..

Tridsaťsedemročný golfista, ktorý v tomto roku vstúpil do stavu manželského, začal uplynulú sezónu víťazným turnajom v Dubaji. Po prvý raz v kariére vyhral Omega Dubai Desert Classic. Vďaka tomu sa už od prvých mesiacov v roku pohyboval na čele alebo druhom mieste Race to Dubai.

V apríli potom prišiel zatiaľ jeho najväčší športový úspech v kariére, keď sa obliekol do zeleného saka. „Mám toho za sebou síce už dosť, ale obliecť sa v Auguste do zeleného saka a ešte po takom finiši, je niečo neopakovateľné,“ pripomenul play-off proti Justinu Rosovi na US Masters.

Svoju perfektnú sezónu uzavrel tretím titulom. A bolo to opäť prvenstvo veľmi cenné. Po druhý raz v kariére totiž vyhral pred domácim publikom a tentoraz na slávnom ihrisku Valderrama. O jeden úder zdolal Holanďana Joosta Luitena a bol korunovaný za šampióna podujatia Andalucía Valderrama Masters.

Za všetky tieto golfové úspechy bol nakoniec García odmenený tiež zo strany vedenia European Tour a preto získal štatút „Golfer of the year“. „Je to odmena za moju poctivú a tvrdú prácu. Toto ocenenie si skutočne nesmierne vážim a ďakujem zaň,“ uviedol španielsky borec, ktorý sa v roku 2017 stal aj čestným členom European Tour.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv