Neprehliadnite

McIlroy je s kamarátom spokojný, ten mu ponesie palice aj v novej sezóne

 

Na prelome mesiacov júl a august sa elitný golfista Rory McIlory rozhodol ukončiť dlhoročnú spoluprácu so svojim kedíkom J.P. Fitzgeraldom. Muža, ktorý so severoírskou hviezdou získal množstvo úspechov, nahradil Harry Diamond.

Spojenie McIlroy a Diamond bolo pôvodne ohlásené len na dva turnaja. Lenže po íventoch WGC Bridgestone Invitational a PGA Championship ich spolupráca pokračovala. Nie je to však žiadna novinka, pretože Rory si svojho dobrého kamaráta pozval napríklad aj na tréningové kolá na Irish Open v roku 2012.

Dvadsaťosemročný golfista síce v tejto sezóne predčasne ukončil golfový rok a už niekoľko týždňov nehrá, avšak golfové náležitosti rieši aj naďalej. „S Harrym sme si sadli možno viac, než sme obaja očakávali. Preto aj v ďalších turnajoch bude za mojim vakom práve on. Sedíme si veľmi dobre po ľudskej stránke a on golfu rozumie, takže vie čo potrebujem,“ komentoval svoje rozhodnutie štvornásobný major šampión.

Najlepším výsledkom vzájomnej synergie páru McIlroy – Diamond je delené piate miesto z WGC Bridgestone Invitational. Rory sa ale prepadol na 10. miesto svetového rebríčka a s touto pozíciu sa nechcem zmieriť. „Harry aj ja vieme, že naša práca musí byť kvalitnejšia. V žiadnom prípade sa neplánujeme uspokojiť so súčasným stavom,“ uviedol McIlroy.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv