Neprehliadnite

„Lefty“ chce vyhrať prestížny Ryder Cup konečne aj na európskej pôde

 

Phil Mickelson má vysoko pozitívnu osobnú bilanciu na Ryder Cupe, avšak túži vyhrať prestížny pohár aj na budúci rok vo Francúzsku. Americký golfista však ešte musí o nomináciu na súboj s Európou zabojovať, hoci vďaka spomínanej rydercupovej štatistike sa mu zrejme v krajnom prípade ujde voľná karta.

„Lefty“ bude mať zrejme v budúcom roku v Paríži poslednú rydercupovú šancu. Na Ryder Cupe nechýbal jedenásťkrát v rade od roku 1995. S americkým tímom si ale vychutnal len tri triumfy a všetky v domácom prostredí – v roku 1999 v Brookline, v roku 2008 vo Valhalle a vlani v Hazeltine.

Keď sa však dvojročný ívent konal na opačnej strane Atlantického oceánu, ťahal „Lefty“ aj s krajanmi za kratší povraz. „Vyhrať v Európe, to je to môj veľký cieľ. A pokiaľ budem hrať tak, ako teraz, tak v tíme budem,“ verí si 47-ročný Mickelson.

„Lefty“ by súčasne v novej sezóne chcel ukončiť bradaté čakanie na ďalší turnajový titul. Ten posledný získal ešte v roku 2013 na British Open, v poslednej sezóne si potom na US PGA Tour nepripísal jediné umiestnenie v Top 3, pričom v elitnej desiatke skončil päťkrát. „Očakávam, že budem mať dobrý rok. Chcem sa dostať do tímu a zvíťaziť.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv