Neprehliadnite

Casey opäť používa aj kalendár European Tour, cieľom účasť na Ryder Cupe

 

Na poslednom Ryder Cupe v Hazeltine, ktorý Európa prehrala, nehral Paul Casey nepochopiteľne pre nedostatočný počet štartov na európskej túre v danej sezóne, hoci vo svetovom rebríčku figuroval vysoko.

Štyridsaťročný Angličan však teraz prehodnotil priority a pre novú sezónu European Tour sa opäť stal členom. Bude teda bojovať o miesto v tíme Thomasa Bjorna, ktorý si na jeseň v Paríži skríži palice s kolegami zo zámoria.

Už je to dlhých deväť rokov, keď naposledy Angličan Casey žijúci v USA, hájil farby Európy a bojoval o prestížnu trofej s golfistami USA. Dvojnásobný rydercupový šampión sa vracia, nebude to ale v Ryder Cupu, zatiaľ.

Casey, ktorý hral Ryder Cup celkovo trikrát, je bol v posledných sezónach len členom US PGA Tour. Teraz ho čaká dlhá cesta, kvalifikácia je v plnom prúde a ostrovný borec postrácal mnoho možností získať body do európskeho rebríčku.

Že sa s ním teoreticky počíta dokazuje aj voľná karta dánskeho kapitána Bjorna na EurAsia Cupe. Tretí ročník tohto tímového súboja sa bude hrať na budúci rok opäť v Malajzii na Glenmarie Golf and Country Clube.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv