Neprehliadnite

VIDEO/US PGA Tour – Hero World Challenge: Woodsov návrat po 10 mesiacoch, legenda začala vydarenou rundou

 

Predvádzal emotívne gestá, občas si zaklial a po nevydarenej rane tiež zúrivo buchol s palicou. Do tváre Tigera Woodsa sa však vrátil aj spokojný úsmev, bývalý najlepší hráč sveta sa po desiatich mesiacoch respektíve 301 dňoch vrátil k súťažnému golfu a počínal si veľmi solídne.

Víťaz štrnástich turnajov kategórie major zahral na podujatí Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch, ktoré organizuje jeho nadácia, v úvodnom kole tri údery pod par a zatiaľ na skvele obsadenom ívente figuruje na delenej ôsmej priečke. Menšie problémy mu robilo len čipovanie a päťparové jamky, ktorý je na ihrisku v Albany celkovo päť.

Štyridsaťjedenročná legenda obišla ihrisko na 69 úderov. Vo veternom počasí zaznamenala päťkrát birdie a dvakrát bogey. „Neteší ma len fakt, že som zahral solídne prvé kolo, ale to, že od lídra ma delia len tri údery. Cítil som skutočný adrenalín, pretože som bol takto schopný hrať aj po desaťmesačnej prestávke,“ uviedol Woods.

Woods hrá súťažný golf po prvý raz od 3. februára, keď musel kvôli bolestiam chrbta odstúpiť z turnaja v Dubaji. V apríli sa potom podrobil už štvrtej operácii v problémovej oblasti a od októbra znovu trénuje. Medzitým dlhoročná svetová jednotka klesla na 1199. miesto v rebríčku profesionálnych golfistov.

Na Hero World Challenge štartuje 18 elitných golfistov, okrem Woodsa napríklad aj jeho krajania a traja aktuálne najlepší hráči svetového poradia – Dustin Johnson, Jordan Spieth a Justin Thomas či anglický olympijský víťaz Justin Rose. Po úvodnej runde vedie kráľ uplynulej sezóny na European Tour Tommy Fleetwood z Anglicka.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv