Neprehliadnite

VIDEO: Donald Trump si zahral golf s japonským premiérom, Šinzo Abe spadol do bunkeru

 

Prezident USA si pri príležitosti nedávnej štátnej návštevy v krajine vychádzajúceho slnka zahral kolo golfu s premiérom Japonska Šinzom Abem a domácim profesionálom Hidekim Macujamom.

Japonský prvý minister tak Trumpovi oplatil hru zo začiatku roku, keď pri štátnej vizite USA spolu hrali na jednom z Trumpových ihrísk. Americký prezident si vtedy priviedol ako spoluhráča Juhoafričana Ernieho Elsa.

Až také prekvapenie to však nie je, pretože obaja poprední politici majú radi golf a tak si Šinzo a Trump veľmi dobre rozumejú. Abe pozval Trumpa a aktuálne štvrtého hráča svetového rebríčka Macujamu do Kasumigaseki Country Clubu.

Abe sa správal ako správny hostiteľ, pričom zabával svojich hostí. V jednom momente však nastala situácia, ktorá rozhodne nebola v pláne. Japonský premiér sa na jednej jamke snažil vyliezť z bunkeru, ale dostal sa do záklonu a teatrálne sa skotúľal späť do pieskovej prekážky. (pozn. video)

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv