Neprehliadnite

Skalický eklektik

 

Prvú novembrovú sobotu vyvrcholil v Skalici 8. ročník série golfových turnajov Trdlo. Záverečný Texas Scramble Trdlo Eklektik ovládla dvojica pánov Šťastný – Daniel. Súčasne na poslednom turnaji sezóny vyhlásili majstra Golf Clubu Skalica v hre na jamky, ktorým sa pre rok 2017 stal Miloš Vidlář. Tento golfista zdolal všetkých vyžrebovaných súperov a vo finále si poradil aj so Stanislavom Kubom.

Ako každý rok sa hrala dlhodobá súťaž Eklektik. Každé turnajové kolo sa započítavalo do súťaže. V tejto sezóne sa opäť rozhodovalo až v poslednom kole, keď sa o prvé miesto bojovalo až do poslednej 18. jamky. Kategóriu 37 – 54 vyhral Emanuel Revúcky, ktorý mal celkové skóre 92 rán. Kategóriu 24,1 – 36 si opäť po roku podmanil Anton Bobrík za 82 úderov v Eklektiku.

Martin Vanderka ovládol v Eklektiku kategóriu 12,1 – 24 za krásnych 65 úderov, čo bolo -7 oproti paru ihriska GGGR Skalica. V najpočetnejšie zastúpenej kategórií vyhral Róbert Baumgartner, keď jeho skóre za 13 odohraných kôl predstavovalo 61 úderov/-11. Absolútnym víťazom eklektiku sa pre rok 2017 stal Baumgartner, ktorý v rozhodujúcom poslednom kole zahral lepší výsledok a zdolal Petra Sopúška (61/-11). Tretie miesto obsadil Igor Taraba (64/-8).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv