Neprehliadnite

Footgolf v Rajci

 

Nedávno sa na ihrisku Golf Park Rajec uskutočnil záverečný turnaj tejto sezóny v stále populárnejšom footgolfe – Footgolf Rajec Cup III. Počasie síce nebolo ideálne, zo začiatku dokonca padal ľahký dážď, ale ani to vhodne oblečených súťažiacich neodradilo.

Celkovo sa na turnaji zúčastnilo 30 hráčov, ktorí si to rozdali v piatich kategóriách – ženy, muži, juniori, seniori a absolut. Medzi ženami zvíťazila Simona Ondrejkovičová, ktorá svoj triumf potvrdila v rozstrele na 18. jamke. V kategórii juniori sa víťazom stal Sebastián Horváth, ktorého otec Ján Horváth zasa zvíťazil v konkurencii seniorov.

Medzi mužmi nenašiel premožiteľa Juraj Gubáni, ktorý sa zároveň stal aj víťazom kategórie absolut. Účastníci turnaja boli svedkami aj nevšedného kopu – „hole in one“. Eso zaznamenal na jamke číslo sedem Igor Šimončič, ktorému bude tento deň pripomínať cena od organizátora turnaja.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv