Neprehliadnite

Federer predstihol Woodsa, na „prize money“ zarobil najviac medzi individuálnymi športovcami

 

Hviezdny golfista Tiger Woods už nie je športovcom, ktorý zarobil najviac počas svojej kariéry na turnajových odmenách. Podľa magazínu Forbes ho nedávno predstihol švajčiarsky tenista Roger Federer, ktorý na „prize money“ získal o niekoľko stotisíc dolárov viac.

Možno trochu prekvapujúci je fakt, že americký golfista prišiel o svoj štatút finančného lídra medzi športovcami až teraz. Na druhej strane to však dokazuje, že Woods, ktorý sa v tomto období snaží o súťažný návrat, nazbieral astronomickú čiastku aj bez reklamných príjmov.

Eešte pred pár dňami bol stále v tomto ohľade najlepšie zarábajúcim individuálnym športovcom všetkých čias. Až vďaka víťazstvu nad Sašom Zverevom na Turnaji majstrov v Londýne ho podľa Forbesu predstihol rodák z Bazileja a manžel bojnickej rodáčky Mirky.

Federer sa posunul na sumu 110,235.682 zarobených dolárov. Woods však nemusí smútiť, pretože má momentálne na svojom konte 110,061.012 zarobených peňazí na „prize money.“ V oboxh prípadoch sa však jedná len o zárobky na ATP Tour, respektíve US PGA Tour. Tieto čiastky neobsahujú príjmy z reklamy a sponzorskej zmluvy.


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv