Neprehliadnite

Aktívny záver roka v Borši

 

Prvú novembrovú stredu vymenili golfisti v Hrubej Borši športové polokošielky za masky rôznych druhov. Na ihrisku Golfového klubu Borša sa totiž uskutočnil Halloween turnaj Fun Texas Scramble dvojíc. Smrtky, čarodejnice aj jednorožec si spolu vybehli zahrať deväť jamiek na tamojšej golfovej akadémii, pričom starostlivosť o nich zabezpečovali traja miestni „piráti“.

Víťazmi turnaja sa stali Dana Leitner aVendelín Leitner, druhí skončili Iveta Vačoková a Ladislav Vačok a tretiu priečku si vybojovali Benjamin Pearson a Martin Gáborík. Chladné počasie s nízkymi teplotami má za následok aj obmedzenia v prevádzke areálu Green Resort. Golfový klub však zostáva stále otvorený. Tamojší nadšenci totiž pripravili od 27. novembra pre milovníkov golfu hru na zimných grínoch.

Okrem toho môžu kluboví členovia využiť možnosti zimného tréningu v partnerskom golfovom indoore Golf Aréna v Bratislave. Golf Aréna je prvý elektronický driving range na Slovensku, vybavený elektronickými meračmi, americkou značkou TrackTee. Táto aréna ponúka možnosť tréningu 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Nachádza sa tam päť odpaľovacích podložiek, z ktorých nebolí zápästie po tréningu vďaka kvalitným, trojvrstvovým podložkám.



-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv