Neprehliadnite

VIDEO: Woods priznal vinu, za riadenie pod vplyvom (liekov) dostal ročnú podmienku

 

 


Slávny Tiger Woods z toho vyšiel s podmienkou! Americký golfista uznal pred súdom vinu v prípade obžaloby z májovej bezohľadnej jazdy v Palm Beach a prijal nariadenú účasť v niekoľkých programoch, ktorými si odpyká trest za riadenie pod vplyvom návykových látok.

Štryridsaťjedenročný zámorský borec, ktorého pred piatimi mesiacmi našla polícia ako spí pod vplyvom liekov za volantom svojho auta, bude v podmienke jeden rok. Súčasne dostal pokutu 250 dolárov za súdne náklady. Pokiaľ ju Woods, ktorý sa snaží v týchto mesiacoch o návrat k súťažnému golfu, poruší, čaká ho väzenie.

Bývalý prvý hráč sveta, ktorému v posledných rokoch komplikujú situáciu opakované zdravotné problémy s chrbtom, si musí vo výchovnom programe odpracovať 20 hodín verejne prospešných prác a navštevovať prednášky o riadení pod vplyvom návykových látok.

Navyše, sa rozvedený otec dvoch detí musí zúčastniť lekcií, na ktorých obete intoxikovaných šoférov hovoria o tom, ako havárie poznamenali ich život. Vzhľadom k tomu, že bol Woods podľa súdnych záznamov pod vplyvom liekov na predpis a mal v tele aj stopy po psychotropnej látke THC (marihuana a hašiš), bude navyše musieť pravidelne dochádzať na drogové testy.

Držiteľ 14 titulov z turnajov kategórie major už v júni kvôli užívaniu liekov na bolesť a nespavosť vyhľadal profesionálnu pomoc. Samotný súdny proces na Floride trval veľmi krátko. Sudkyňa Sandra Bossová-Pardová vyniesla verdikt nad jedným z najúspešnejších golfistov v histórii za sedem minút.

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv