Neprehliadnite

Tiger napreduje, trénuje už aj plný švih

 

Zámorské médiá už niekoľko mesiacov prinášajú správy o tom, ako sa hviezdny golfista Tiger Woods opäť zapája do tréningového procesu. Jeho snahu o návrat k súťažnému golfu po bolestiach chrbta potvrdzujú aj najnovšie informácie, podľa ktorých už vykonáva aj plný švih s drajvrom na dlhú vzdialenosť.

Woods už začiatkom augusta potešil svojich fanúšikov, keď na sociálnej sieti ukázal, ako čipuje na grín. O mesiac neskôr už to bol plný švih železom, ktorý zopakoval aj v minulom týždni na svojej akcii Tiger Woods Invitational.

Uplynulý víkend ale vzal po prvý raz od februárového turnaja v Dubaji, z ktorého po prvom kole odstúpil pre bolesť chrbta, do ruky verejne drajver. A na prvý pohľad sa zdá, že Woodsa pri jeho odpale nič nelimituje.

Robím pokroky,“ pochválil sa Tiger na sociálnych sieťach, kde 14-násobný major šampión zverejnil aj svoje tréningové video. Prípadný dátum súťažného návratu však Woods zatiaľ ešte neoznámil.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv