Neprehliadnite

Spieth, basketbalista Curry a ex-prezident Obama si vyrazili na golf v Dallase

 

Počas uplynulého víkendu sa v americkom Dallase strela zaujímavá partia pri spoločnom golfe. V spoločnosti aktuálnej svetovej dvojky Jordana Spietha sa objavil hviezdny basketbalista NBA Stephen Curry a niekdajší prezident USA Barack Obama.

Američan Spieth si v závere kalendárneho roka vybral pauzu na oddych a hoci sa už nová sezóna začala, aktuálny víťaz British Open sa do hry zapojí až neskôr. Všetko však nasvedčuje tomu, že ak má len trochu chuť, tak si deň bez golfu aj tak nevie predstaviť.

Basketbalista Curry si odskočil na obľúbený golf, pretože jeho tím Golden State Warriors práve mali zápas v Dallase proti tamojším Mavericks. Obama bol zase v štáte Texas navštíviť charitatívny koncert One America Appeal na pomoc obetiam tohtoročných hurikánov.

Všeobecne je známe, že Obama zapadol do prezidentskej golfovej tradície, napokon je veľmi slušným hráčom s handicapom okolo 13. Basketbalový rozohrávač Curry robí v golfe dokonca také pokroky, že v auguste dostal pozvánku na turnaj Web.com Tour a zahral tam dve zhodné kolá za 74 úderov. Katom síce neprešiel, ale aj tak oslovil svojim výkonom golfový svet.

Spomínaná trojica nebola na golfovom ihrisku osamelá. Pridali sa k nej aj Curryho brat Seth, ktorý hráva NBA v drese Dallasu Mavericks, ale momentálne je na zozname zranených hráčov. Nechýbal ani Kevin Plank šéf predstavenstva firmy Under Amour, ktorá je sponzorom Curryho aj Spietha. Šiestym do partie bol Jonnie West, syn bývalej hviezdy NBA Jerryho Westa, ktorý Currymu robil kedíka na Web.com Tour.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv