Neprehliadnite

Návrat strateného kráľa, Tiger potvrdil účasť na vlastnom turnaji na Bahamách

 


Hviezdny americký golfista Tiger Woods sa na prelome mesiacov november a december vráti po dlhej zdravotnej pauze k súťažným turnajom. Ostrosledovaný „comeback“ sa uskutoční na podujatí Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch (dotácia 3,5 mil. USD), ktoré on sám organizuje.

Bývalý prvý hráč sveta naposledy hral na začiatku februára, keď pre bolesti chrbta odstúpil z turnaja v Dubaji a následne sa podrobil už štvrtej operácii chrbta za posledné dva roky. „Som šťastný, že sa zase zapojím do súťaže,“ uviedol 41-ročný Američan, ktorý minulý týždeň pred súdom dostal ročný trest s podmienkou trest za riadenie pod vplyvom návykových látok.

Albany je perfektné miesto a som nadšený, že si zahrám s tak výnimočnými hráčmi,“ dodal s odkazom na pozvané hviezdy. Účasť potvrdili okrem iných prvý hráč svetového renkingu Dustin Johnson, ďalší Američan Jordan Spieth, Austrálčan Jason Day či olympijský šampión Justin Rose z Anglicka.

Víťaz štrnástich turnajov kategórie major, ktorý sa po aprílovom chirurgickom zákroku vrátil k plnej tréningovej záťaži až v polovici augusta, sa v Albany pokúsil o reštart kariéry aj pred rokom. Vtedy sa po pätnasťmesačnej pauze umiestnil v osemnásť-člennom štartovnom poli na 15. priečke.

Štartovné pole Hero World Challenge 2017:
Dustin Johnson (USA), Jordan Spieth (USA), Hideki Macujama (Jap.), Justin Thomas (USA), Jason Day (Austr.), Rickie Fowler (USA), Brooks Koepka (USA), Justin Rose (Angl.), Alex Noren (Švéd.), Marc Leishman (Austr.), Tommy Fleetwood (Angl.), Francesco Molinari (Tal.), Patrick Reed (USA), Charley Hoffman (USA), Kevin Kisner (USA), Tiger Woods (USA/turnajový hosť), Daniel Berger (USA/výnimka)

 

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv