Neprehliadnite

Woods zaznamenal progres, ale súťažný golf je v nedohľadne

 

Svetoznámy golfista Tiger Woods zaznamenal v poslednom období značné zlepšenie zdravotného stavu, ale ešte stále nie je blízko k návratu k súťažnému golfu. Americký hráč, ktorý v týchto dňoch plní úlohu jedného z asistentov kapitána tímu USA na Prezidentskom pohári, to uviedol na svojom webovom portáli.

Štyridsaťjedenročný Woods se zotavuje z aprílovej štvrtej operácie chrbta. Vo svojom poslednom vyjadrení ku svojmu zdravotnému stavu nešetrí pozitívnymi reakciami na proces rehabilitácie. „Je skvelé, že už nežijem v bolestiach. Spím omnoho lepšie, pretože už necítim žiadnu bolesť z nervov v nohách. To robí obrovský rozdiel,“ zveril sa Woods.

Len v auguste Woods zverejnil video, na ktorom ukazuje, ako je opäť pripravený aspoň trénovať  čipy a pitche. Aktualizácia videa o mesiac neskôr už hovorí o tom, že svoje rany predĺžil na 60 yardov. Nezabudol dodať, že súťažil v patovaní s Justinom Thomasom a Rickiem Fowlerom. „Začal som odpaľovať loptičky trochu ďalej. Zatiaľ to nie je s plným švihom, ale pokračujem v tom každý deň,“ referoval Woods.

O termína svojho súťažného návratu zatiaľ stále nepremýšľa. Nevie zatiaľ ani to, aký typ švihu bude môcť používať. „Trénujem šesť dní v týždni. Striedam bežecký pás, bicykel, plávanie aj posilňovňu dvakrát denne. Vracia sa mi svalová hmota, ale ešte nie som v golfovej forme. To ešte nejaký čas potrvá,“ uviedol 14-násobný major šampión.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv