Neprehliadnite

Westwood vyhral atraktívny nočný Hero Challenge

 

Po tretíkrát na European Tour, a rovnako ako vlani pred turnajom British Masters, sa uskutočnila spektakulárna „golfová promotion“. Exhibičný nočný Hero Challenge je v podstate vloženým turnajom na krátkej trojparovej jamke pre hviezdy spomínaného íventu.

Do Newcastlu si našlo v utorok cestu viac ako 4000 golfových fanúšikov, k videniu v akcii boli totiž elitní golfisti. Okrem víťazného Leeho Westwooda skúšali svoje šťastie v rozstrele ôsmich hráčov ešte Martin Kaymer, Matthew Fitzpatrick, Sergio García, Míguel Ángel Jiménez, Danny Willett, Bernd Wiesberger a Ross Fisher.

Vo vyraďovacom turnaji sa napokon do veľkého finále prebojovali Angličan Westwood a úradujúci šampión US Masters García zo Španielska. Domáci borec v semifinále zastavil Nemca Kaymera, García zasa vyradil Rakúšana Wiesbergera. V samotnom finále za búrlivého povzbudzovania nabitých tribún sa Westwood nenechal zaskočiť a vďaka presnejšej muške v rozstrele nearest to pin sa mohol radovať.


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv