Neprehliadnite

V Tatrách sa hralo pre deti

 

Golfový rezort Black Stork vo Veľkej Lomnici bol nedávno dejiskom 10. ročníka charitatívného turnaja Charity Golf Cup, ktorý sa koná pod záštitou legendárneho hokejistu Petra Bondru. Na golfový ívent prijali pozvanie aj ďalší slovenskí súčasní aj bývalí hokejisti ako Miroslav Šatan, Marián Hossa, Richard Lintner, Rastislav Pavlíkovský, Marko Daňo, Martin Cibák, či Ján Lašák. Kultúrnu scénu zastupovali Milan Kňažko, Ady Hajdu, Martin Mňahončák a Filip Tuma a profesionálni golfisti Zuzana Kamasová, Ján Friesz ml. a Skip Málek.

Víťazom exhibičného turnaja sa stal flajt Pavla Bielika, na druhom mieste skončil flajt Martina Cibáka a na tretej priečke flajt Jána Friesza ml., ktorý zahral aj najlepší netto výsledok 64 respektíve osem úderov pod par ihriska. Nearest to pin zahral Ivan Matlák, longest drive Dagmar Didiana Dianová a Ján Friesz ml.

Prítomní športovci darovali do dražby časť svojho športového oblečenia, hokejisti dresy, hokejky a prilby, módni návrhári šaty. Najviac bol ocenený hokejový dres Mariána Hossu na 2000 eur a jeho hokejka na 450 eur. Finančný výťažok z jubilejného ročníka v hodnote 25 000 eur putoval priamo pre telesne a mentálne postihnuté deti prostredníctvom Nadácie Miroslava Šatana a projektu „Hodina deťom“. Za 10 rokov projekt venoval priamo deťom, ktorých osud je skúšaný ťažkým postihnutím, viac ako 186.000 eur.


-jj-, golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv